Spieren en Gewrichten

Met de jaren wordt het lijf wat minder soepel. Dat overkwam ook Marco Lusing (58): “Gaat mij niet gebeuren, dacht ik altijd. Wij leven gezond en bewegen veel. Maar langzaamaan werd ik wat strammer, vooral na het hard- lopen. Ik heb het nog een tijdje genegeerd, maar dat hielp natuurlijk niet. Totdat ik de gouden tip kreeg.”

Wie Marco en Marijke ontmoet, ziet twee gezonde en actieve mensen. Beide werken nog fulltime, zij als verpleegster en hij als project-manager. Naast hun werk sporten ze regelmatig (hardlopen en fitness) en reizen zij veel. Marco; “Wij leiden al jaren een actief leven en hechten aan onze gezondheid. Zeker als je wat ouder wordt, moet je voor dat laatste wel wat doen. Genoeg bewegen gevarieerd eten en stress vermijden. Daarom was ik best verrast over mijn stijve gewrichten. Ook al lees je op internet dat het normaal is. Maar ik wilde het nog niet accepteren.”

Hardloopgroep

Marijke:“Zelf heb ik alleen wat stijvere vingers. Ik deelde onze ongemakken met de hardloop- groep en kreeg meteen veel tips. Een ervan was Silidyn gebruiken, elke dag voor het ontbijt tien druppels. Er zit een bijzondere stof in, ortho silicium, en nog wat extra toevoegingen. Onze drogist had het op voorraad.” Marco:“Eerlijk gezegd verwachtte ik niet veel van een paar druppels. Maar na een week was ik van die stijfheid af, ongelofelijk!
Ook bij Marijke werkt het.

We gebruiken nu ook de spier- en gewrichtsgel van Silidyn. Ik ben er echt superblij mee en zeg tegen iedereen met soortgelijke klachten: Probeer het!”

“Eerlijk gezegd verwachtte ik niet veel van een paar druppels”

Terug naar website