Gezonde Nagels

Natuurlijke en mooie nagels zijn een sieraad voor je lichaam. Maar geen vanzelfsprekendheid. Dat ondervond oofdverpleegkundige Mandy Heersma (42). “Mijn nagels werden steeds brozer en lelijker. In gezelschap probeerde ik ze altijd te verbergen!”

“Bij een gezond lichaam horen toch gezonde nagels. Ik heb in de loop der jaren vele middeltjes en vitamines geprobeerd en zelfs mijn voeding aan-gepast. Soms zag ik wel een klein effect, maar de echte oplossing zat er niet bij. Toen tipte een collega me met Silidyn. Had bij haar wonderen verricht. Eerlijk gezegd was ik er toen al een beetje klaar mee, maar toen ze het lesje zelfs voor me kocht, kon ik moeilijk weigeren. Dus nam ik braaf elke morgen 10 druppeltjes. En zat ik vier weken later verbaasd naar m’n nagels te kijken. Wow!”

“Het effect van Silidyn heeft me volledig verrast”

Elke dag 10 druppeltjes

“Het effect van Silidyn heeft me volledig verrast, mijn nagels zijn sterk geworden, hebben een mooie uitstraling en ze groeien ook veel harder dan voorheen. Oké, beetje late ontdekking op je 42e, maar beter laat dan nooit. Je hebt geen idee hoe fijn het voelt als je je handen weer gewoon kunt laten zien en er zelfs trots op kan zijn! Leuke bijkomstigheid: mijn haar is ook voller geworden!”

Ontdek de kracht van SILIDYN™!

Het geheim van ORTHO SILICIUM

Silidyn Ortho Silicium is een uniek mineralen-complex, met een uitzonderlijke opneembare en werkzame vorm van silicium. Silicium (Ortho Silicic Acid, kortweg OSA) is een natuurlijk en onmisbaar mineraal. In je lichaam vind je silicium daar waar behoefte is aan stevigheid, elasticiteit en mobiliteit. Silicium ondersteunt ook de aanmaak van keratine in onze cellen, een sterk, onoplosbaar eiwit dat vooral voorkomt in huid, haar en nagels en deze beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Een tekort aan silicium merk je het eerst aan futloos haar, broze nagels en een minder elastische en stralende huid. Silidyn bevat Ortho Silicium als monomeer complex met MSM, Zink, Borium, Vitamine B12, Choline, Mangaan en Selenium. Stoffen die goed zijn voor botten, gewrichten, kraakbeen, bloed-vaten, huid, nagels en haren.

Terug naar website