Gezonde Huid

Sascha is al vanaf haar jeugd een echte zonaanbidster. “Klopt, als kind al hield ik van de zon en wilde ik mooi bruin zijn. Dat wil ik nog steeds, maar ik denk er nu wel beter over na. Ik smeer me vooraf goed in en zorg voor een goede voeding van binnenuit. Voor dat laatste heb ik Silidyn ontdekt. Geloof me, dat moet je zelf ook eens ervaren!”

Zo lekker, dat zonnetje. Het maakt je vrolijk en je krijgt er een gezond kleurtje van. Maar we lezen steeds vaker over de schadelijke effecten van zonlicht op de huid. “Toen ik jong was, dacht ik daar echt niet over na, en ik ben best vaak verbrand. Totdat je beseft dat je je huid ook mooi en gezond wilt houden. Ik heb graag een bruin tintje maar wil straks geen rimpelig koppie. Dus ben ik mij beter gaan insmeren. En volgde ik een tip van mijn drogist om Silidyn te gaan slikken. Daar is mijn huid nu echt heel blij mee kan ik je vertellen!”

Silidyn: 10 druppeltjes

Silidyn bevat onder andere (vloeibaar) ortho silicium, een onmisbaar mineraal, dat je in de huidige voeding te weinig aantreft. Sascha: “Het effect op mijn huid was echt bizar. Binnen drie weken was deze al gaver, zachter en soepeler. Een paar weken later werden mijn lachrimpeltjes ook kleiner, door de herstellende kracht van Silidyn.
Trouwens, ook mijn nagels en haar kregen een boost. Mensen om me heen zien het, maar geloven niet dat dat door tien druppeltjes per dag komt. Ik zeg dan: probeer het zelf nou maar! Het wérkt gewoon en zo duur is het niet. Eigen ervaring is toch het beste bewijs!”

Ontdek de kracht van SILIDYN™!

Het geheim van ORTHO SILICIUM

Een tekort aan silicium merk je het eerst aan een minder elastische, fletse huid, futloos haar en broze nagels. Het silicium (Ortho Silicic Acid) in Silidyn kan door het lichaam uitzonderlijk goed worden opgenomen en dus werkzaam zijn. Het ondersteunt de aanmaak van keratine, een sterk, onoplosbaar eiwit dat vooral voorkomt in huid, haar en nagels. Naast Ortho Silicium bevat Silidyn ook MSM, Zink, Borium, Vitamine B12, Choline, Mangaan en Selenium, goed voor botten, gewrichten, kraakbeen, bloedvaten, huid, nagels en haren.

Silidyn™ is verkrijgbaar bij:

En bij de zelfstandige drogist, apotheker, vele online winkels o.a. koopjesdrogisterij.nl
en uiteraard op vedax.nl/Silidyn

Heeft u vragen? Mail aan klantenservice@vedax.nl

Terug naar website