Haaruitval bij vrouwen

Haarverlies maakt veel vrouwen onzeker. Het overkwam Kim (48). “Ik was er eerst niet zo mee bezig, het leek me normaal als je wat ouder wordt. Maar het werd ook zo slap en futloos! Ik kreeg m’n haar gewoon niet meer leuk!

Dat doet toch wel iets met je. Steeds vaker had ik het gevoel dat mensen naar mijn haar staarden. Mijn lieve kapster was gelukkig open en eerlijk tegen me en stelde me er ook wat vragen over. Volgens haar is stress vaak oorzaak van haarverlies. Ik zat toen ook in een hectische periode, met een zieke man thuis. Ze raadde me ook een middel aan, geen medi- cijn of zo, maar iets dat bij andere klanten heel goede resultaten had laten zien. Het middel was Silidyn. Ik ben haar nog steeds zo dankbaar voor die tip!”

Tranen

“Ik kocht de Silidyn bij de drogist en ben het meteen gaan gebruiken. Elke dag 10 druppels in een glas water, voor het ontbijt. Er zitten bijzondere mineralen in, zoals silicium, dat je met de huidige voeding veel minder binnenkrijgt dan vroeger. De eerste weken was ik natuurlijk helemaal gefocust: zou het helpen? In de derde week gebeurde het en ik kon het amper geloven: mijn haar werd echt weer wat dikker! En het zag er ook levendiger uit, niet meer zo dof.
Ik wachtte nog twee weken en had toen weer een afspraak bij mijn kapster. Ze zag het meteen. Het klinkt raar als nuchtere vrouw, maar ik had de tranen in m’n ogen staan. Je wilt er als vrouw toch goed uitzien en haar speelt daar zo’n belangrijke rol bij.”

“In de 3e week gebeurde het!”

Ook mooiere huid en nagels

“Sindsdien neem ik de druppels van Silidyn elke morgen. Ik wist helemaal niet dat Silidyn ook een positief effect heeft op mijn nagels en mijn huid. Echt mooie nagels heb ik nooit gehad, maar ik kon ermee leven. Maar als ik ze nu bekijk, ben ik er toch wel trots op. Mijn huid lijkt zachter te zijn geworden en voelt soepeler aan. Silidyn is voor mij echt een wondermiddeltje gebleken!”

Terug naar website