Ervaringen

 • Mandy Heersma

  Lees verder

  Natuurlijke en mooie nagels zijn een sieraad voor je lichaam. Maar geen vanzelfsprekendheid. Dat ondervond oofdverpleegkundige Mandy Heersma (42). “Mijn nagels werden steeds brozer en lelijker. In gezelschap probeerde ik ze altijd te verbergen!”

 • Sascha Timmers

  Lees verder

  Sascha is al vanaf haar jeugd een echte zonaanbidster. “Klopt, als kind al hield ik van de zon en wilde ik mooi bruin zijn. Dat wil ik nog steeds, maar ik denk er nu wel beter over na. Ik smeer me vooraf goed in en zorg voor een goede voeding van binnenuit. Voor dat laatste heb ik Silidyn ontdekt. Geloof me, dat moet je zelf ook eens ervaren!”

 • Kim van Sluys

  Lees verder

  Haarverlies maakt veel vrouwen onzeker. Het overkwam Kim (48). “Ik was er eerst niet zo mee bezig, het leek me normaal als je wat ouder wordt. Maar het werd ook zo slap en futloos! Ik kreeg m’n haar Dgewoon niet meer leuk!

 • Marco Lusing

  Lees verder

  Met de jaren wordt het lijf wat minder soepel. Dat overkwam ook Marco Lusing (58): “Gaat mij niet gebeuren, dacht ik altijd. Wij leven gezond en bewegen veel. Maar langzaamaan werd ik wat strammer, vooral na het hard- lopen. Ik heb het nog een tijdje genegeerd, maar dat hielp natuurlijk niet. Totdat ik de gouden tip kreeg.”

 • Suzan

  Ik gebruik zelf al zeker 10 jaar Silidyn om reden dat ik ( familiaire) bottenbroosheid heb, ik mijn voeding gescreend had op mogelijke tekorten ( ik ben zelf diëtiste) en ontdekte dat het enige dat ik onvoldoende binnen kreeg kiezelzuur was. Ben dit gaan gebruiken ( eerst een heel duur merk, toen Silidyn) en na 2 jaar was op de botscan de poreusheid gestabiliseerd wat de huisarts heel bijzonder vond. maar voor mij op dat moment nóg belangrijker was dat ik na een paar maanden al verschillen ondervond: m’n huid werd gladder, m’n haren glanzender en vooral: ik stond niet meer stijf op uit bed en kreeg veel minder vaak rugklachten, en werd soepeler in m’n gewrichten. Het viel buitenstaanders zelfs op.

  Vervolgens ben ik het aan veel meer mensen gaan adviseren; cliënten maar ook familieleden met allerlei klachten. En wat bleek? het genas ook vaak hun klachten; eczeem, capaaltunnel achtige klachten, haaruitval en jeuk. Ik ben dus super enthousiast over dit product en blijf het altijd gebruiken!

 • Laura

  Ik gebruik de druppels bijna elke dag, mijn haar ziet er veel beter uit! Bedankt daarvoor.

 • Carla

  In verband met mijn matige mobile situatie gebruik ik al jarenlang Silidyn en heb hier veel baat bij.
Ook mijn haren en nagels varen hier wel bij. Daarom feliciteer ik Silidyn met haar 10-jarig jubileum: Van Harte.

 • Maria

  Ik gebruik Silidyn al zo'n jaar of 8 dagelijks i.v.m. mijn gewrichten. Ik heb er veel baat bij en ben er daarom erg blij mee. Ook is het mooi meegenomen dat je haren en nagels er mooier van worden.

 • Barbara

  Mijn huid werd de laatste jaren wat slapper, ik ben 40 jaar en ik heb me verdiept in voeding van binnenuit. Ik gebruik nu de druppels en de gel als dagcrème en het helpt echt. Ben nu zes weken verder en mijn huid is veel steviger geworden. Ik ben er superblij mee.

 • Jeanet

  Geweldig!!
  Gebruik het nu 1 jaar ongeveer. Voel me lekker in mijn vel. Haar groeit als kool en nagels zijn steviger geworden. Ook mijn huid, voorheen spoot ik of en toe botox, nu niks meer. Kan niet meer zonder Silicium. Gefeliciteerd met jullie jubileum

 • Margriet

  Ik kocht dit middel toevallig tegen mijn haaruitval en voor mijn nagels. Ik heb fybromyalgie en heb van alles geprobeerd. Nu merk ik dat dit middel ook mijn andere klachten verbeterd ik voel mij soepeler en ik gebruik het nog maar 1 maand! Had ik dit maar eerder geweten.

 • Charlot

  Ik neem dit sinds januari trouw elke dag in en merkte er voor mijn gevoel niets van. Ik heb lang haar dat ik langer wil en dat was mijn reden. Nu na een paar maanden is mijn haar heel goed gegroeid al weet ik niet of dit nu echt door deze druppels komt. En gisteren maakte iemand een foto waar ik van dichtbij opstond en ik realiseerde me dat mijn huid veel gladder was en ik jonger leek. Als dit door die druppels komt, ga ik er nooit meer mee stoppen.

 • Els

  Morgen begin ik na 2 maanden aan mijn 2e flacon Silicium. Mijn ervaring na 2 maanden. Met mijn zeer fijn haar gaat het beter. Met mijn nagels gaat het beter en ze groeien tevens als kool. Mijn huid is er ook al beter op geworden. Conclusie: ik blijf hier zeker mee doorgaan en ben benieuwd wat het eventueel nog meer positiefs met zich meebrengt.